O carte vindecatoare: “Medicina spirituala” de Alberto Villoldo

Aceasta carte ne ajuta sa ne construim un corp sanatos. Medicina spirituala inseamna ca trebuie sa ne inlocuim ce este toxic cu ce este hranitor, ce este ucigator cu ce este datator de viata, pentru a ne reface sanatatea si a atinge o stare de bine optima. Nu ne putem vindeca emotiile daca avem creierul intoxicat cu mercur sau plumb sau cu pesticidele din mancare. Medicina spirituala ne ajuta sa ne reparam creierul si corpul activand genele longevitatii si readucand laboratorul alchimic al creierului la misiunea de a produce moleculele beatitudinii care ne apropie de Spirit si de natura. De aceea, aceasta este o carte vindecatoare.

Autorul descrie modul in care am trecut de la o paradigma feminina la una masculina si sugereaza ca am atins limitele paradigmei masculine in toate domeniile vietii, de la razboi la medicina. Popoarele antice au recunoscut si au venerat puterea divinului feminin in multiplele lui forme, cum ar fi Mama Divina a samanilor. In India, Kali a fost venerata ca Marea Mama si realitatea suprema. In Grecia, Hera reprezenta o zeita-mama mult mai veche. Tinutul central al Europei a fost invadat de popoarele indo-europene, care i-au invins cu usurinta pe fermierii neolitici, veneratori ai Zeitei. Si totusi balanta a inceput sa se incline din nou catre credinta in importanta divinului feminin.

Cine este autorul?

Alberto Villoldo, PhD, demonstreaza iluminarea, tehnica de vindecare samanica fundamentala predata in cadrul Scolii de corpuri usoare, care curata si echilibreaza domeniul energiei luminoase. Dr. Alberto Villoldo are pregatire de psiholog si antropolog medical si a studiat metodele de vindecare ale samanilor din zona Amzoniana si din Anzi. El conduce societatea FOUR WINDS, unde preda practicile medicinei energetice samanice. A pus bazele unei institutii, Scoala LIGHT BODY, si e director al CENTRULUI PENTRU MEDICINA ENERGETICA din Chile. Este autorul mai multor bestseller-uri, printre care:
“Saman, tamaduitor, intelept”; “Cele patru introspectii”; “Vise curajoase”; “Neurostiinta iluminarii”.

Cum te ajuta Medicina spirituala daca suferi de o boala cauzata de stilul tau de viata ori esti epuizat fizic, mental sau emotional?

  • Sa te simti mai bine si sa iti dezvolti un nou simt al scopului;
  • Sa iti rezolvi problemele de sanatate inainte ca ele sa se manifeste in corpul tau;
  • Sa experimentezi o stare de bine la fiecare nivel al fiintei tale;
  • Sa creezi sanatate si abundenta in viata ta conectandu-te la sursa inteligentei superioare. GASESTI CARTEA AICI

Cum putem realiza toate acestea?

Trebuie sa scapam de hormonii de stres care ne induc o gandire bazata pe reactia “lupta sau fugi” si sa incepem sa producem in creier substantele care creeaza sanatate, seninatate si bucurie. Prin curatarea creierului de toxine se va reduce nivelul hormonilor de stres numiti adrenalina si cortizol. Vom practica un regim alimentar bogat in fitonutrienti – compusi chimici continuti in mod natural de plante. Aceste alimente vor repara regiunea din creier responsabila de invatare si vor ajuta glanda pineala sa fabrice DMT sau dimetiltriptamina, un compus halucinogen numit si “molecula spiritului”. DMT ne permite sa experimentam o stare de Unitate si conexiune cu tot ce exista, despre care vorbesc frecvent cei care practica meditatia.
Un alt lucru esential este repararea microbiomului – cele peste 600 de specii de bacterii benefice care traiesc in gura, in piele si in intestine.

De asemenea, Dr. Albert Villoldo analizeaza cum sa ne resetam ceasul mortii celulare.

Ceasul mortii al celulelor este gestionat de mitocondrii, centrii de forta ai celulelor care transforma energia din alimente intr-o forma pe care celulele sa o poata folosi.
Mitocondriile controleaza procesul sinuciderii celulare sau moartea programata a celulelor denumita apoptoza.
Pentru a activa sistemul longevitatii, mai intai trebuie reparate mitocondriile. ADN-ul mitocondrial este mostenit prin genele preluate de la mama. Deci mitocondriile reprezinta literalmente forta vitala feminina recunoscuta de oamenii din vechime si transmisa de la o generatie la alta. Organismul uman poate sa prospere daca reparam si hranim aceasta forta feminina. Mitocondriile nu doar ca detin cheia sanatatii noastre, ele ne confera totodata combustibilul de care avem nevoie pentru a accesa retele neurale superioare si a putea experimenta medicina spirituala.

Asadar, Medicina Spirituala ne asigura o stare de bine optima, ocupandu-se de cauza fundamentala a suferintei fizice, psihice si emotionale in loc sa trateze simptomele. Pe masura ce intregul tau sistem intra in echilibru, alimentele vor inceta sa te mai otraveasca, corpul tau va incepe sa se repare si sa se vindece in mod natural, relatiile tale nu vor mai fi batalii emotionale, iar sentimentul ca esti separat de natura si de Spirit va disparea. CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu