Osteo Power, Tigrul Anti-Osteoporoza

Osteoporoza reprezinta acea afectiune in care oasele incep sa se demineralizeze, adica sa piarda din continutul lor mineralele, in special calciul. Din acest motiv, oasele incep sa aiba o rezistenta mai scazuta, iar persoanele care au aceasta problema sunt mult mai predispuse la fracturi.
Cum putem preveni si, mai ales, tine piept acestei afectiuni medicale deosebit de grave prin metode alternative de tratament? De ce Osteo Power este Tigrul Anti-Osteoporoza atat de renumit pe plan mondial?

Osteoporoza este mai des intalnita in randul femeilor, la care, odata cu intrarea la menopauza, scade foarte mult nivelul estrogenului. Acest hormon specific feminin este foarte important in mentinerea concentratiei corespunzatoare de calciu si in directionarea acestuia la nivelul sistemului osos.

In afara de alimentatie si de miscare, esentiale in mentinerea sanatatii oaselor, de ajutor sunt si suplimentele alimentare care sustin sanatatea oaselor, asa cum este si remediul ayurvedic Osteo Power. Plantele din compozitia acestuia vin sa suplimenteze aportul de minerale si vitamine care sunt esentiale pentru buna functionare a sistemului osos. De asemenea, Osteo Power ajuta la formarea colagenului, sustinand procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit.

Pentru oase sanatoase

Eficient in osteopenie sau osteoporoza, Osteo Power ajuta la refacerea si consolidarea matricei osoase. Contribuie la restabilirea densitatii osoase si consolidarea calusului, ajutand la vindecarea fracturilor. Stimuleaza productia endogena de colagen, necesar in refacerea oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor.

OSTEO POWERTM contribuie la:

–          formarea si mentinerea structurii si mineralizarii oaselor scheletului, a dintilor, parului, unghiilor si pielii;

–          sustinerea procesului natural de refacere si remodelare a calusului in cazul fracturilor, precum si a densitatii osoase;

–          formarea normala a colagenului, sustinand procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit;

–          sustinerea mineralizarii si structurii osoase la persoanele varstnice;

–          sustinerea activitatii normale a inimii, a presiunii sanguine, a procesului de coagulare, a contractiei musculare si a functionarii normale a sistemelor nervos si imunitar.

Beneficiile majore

Suplimentul alimentar OSTEO POWERTM contine plante ayurvedice care contribuie la formarea si mentinerea structurii si mineralizarii oaselor scheletului, a dintilor, parului, unghiilor si pielii.

Mineralele din plante, prin absorbtia si depunerea lor in oase, sustin procesul natural de refacere si remodelare a calusului in cazul fracturilor, precum si densitatea osoasa.

Formarea normala a colagenului contribuie la sustinerea procesului de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit.

Sustine mineralizarea si structura osoasa la persoanele varstnice.

Complexul de fitonutrienti din produs sustine activitatea normala a inimii, presiunea sanguina, procesul de coagulare, contractia musculara, functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar.

Pe scurt, Osteo Power acest supliment alimentar 100% natural ayurvedic, din plante medicinale indiene, este Tigrul Anti-Osteoporoza al sanatatii tale! VEZI AICI PRODUSUL

Informatiile prezentate in acest articol au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu