Pentru al doilea an consecutiv, Farmec sustine Festivalul Cerbul de Aur

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, isi asuma un rol activ in sustinerea si promovarea evenimentelor culturale, acesta fiind cel de-al doilea an consecutiv in care producatorul clujean continua parteneriatul cu Festivalul Cerbul de Aur.

„Este un motiv de mandrie pentru noi sa putem sustine din nou cel mai mare festival internaţional de interpretare din Romania, un reper cultural de exceptie, cu recunoastere si la nivel international. Acest parteneriat aduce impreuna doua branduri cu o istorie locala de succes, care sustin si impartasesc valori comune, precum traditia si inovatia, ambele consacrandu-se de-a lungul a mai multor decenii. Implicarea noastra in proiecte care promoveaza valorile locale este constanta, fiind parteneri la numeroase evenimente din domeniile cultura, sport, muzica, cinematografie, educatie sau CSR“, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

„Festivalul Cerbul de Aur, produs si difuzat exclusiv de catre Televiziunea Romana, este un veritabil brand national si suntem incantati sa avem aproape un model autentic de business local, care a demonstrat ca progresul si dezvoltarea se construiesc pe traditie. Le suntem recunoscatori pentru sprijinul lor si suntem siguri ca fanii nostri se vor bucura de acest parteneriat“, a declarat Smaranda Vornicu Shalit, Directorul Festivalului „Cerbul de Aur” 2019.

Cea de-a XIX-ea editie a Festivalului Cerbul de Aur se va desfasura intre 22-25 august, in Piata Sfatului, Brasov, unde Farmec va oferi spectatorilor produse cosmetice din gamele Gerovital Evolution, Gerovital Equilibrium, Gerovital Derma+ Premium Care si Gerovital Plant.

Cerbul de Aur este un eveniment devenit traditie si a debutat pe 5 martie 1968, pe scena Teatrului Dramatic din Braşov. De-a lungul timpului, multe vedete s-au lansat prin intermediul festivalului si s-au bucurat de apreciere nationala si internationala. Editia din 2019 va avea doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu