PIRAMIDA SANATATII de Dr. Gilbert Renaud

O carte exceptionala, prin complexitatea si veridicitatea informatiilor oferite. Scrisa de Gilbert Renaud, PhD, in urma experientei sale de peste 30 de ani in domeniul terapiei holistice, aceasta lucrare de cercetare exhaustiva are valoarea unei adevarate enciclopedii medicale.

In cele 300 de pagini sunt analizate conflictele si traumele emotionale/fizice/biologice care se ascund in spatele a peste 800 de afectiuni si comportamente, ce au fost studiate in cadrul seminariilor Recall Healing®.

German New Medicine (GNM – Noua Medicina Germana) a reprezentat o revolutie in medicina prin faptul ca rezultatul cercetarilor doctorului Hamer se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman. Totul a inceput atunci cand Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata printr-o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un conflict-soc psiho-emotional perfect identificabil.

Prin „Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine Germane”, valabile in cazul oricarui pacient, Dr. Hamer ofera, asadar, o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii. Astfel, paradigma revolutionara a Noii Medicine Germane nu numai ca le explica in mod demonstrabil bolnavilor de cancer cauzele reale ale bolii lor, dar le ofera si o sansa reala de vindecare, fara mutilare si otravire prin asa-zisele tratamente chirurgicale, radioterapice.

Pornind de la cele 5 legi biologice, Dr. Gilbert Renaud (foto imagine), impreuna cu mentorul lui, Dr. Claude Sabbah, specialist in creierul uman, dezvolta teoriile doctorului Hamer si creeaza un sistem bine definit, Recall Healing®. Astfel, Metoda Recall Healing® cuprinde informatii si metode cu ajutorul carora pot fi explorate si deblocate cauzele emotionale si psihice ale bolilor, fiind un sprijin real in procesul de vindecare.

“Cu Recall Healing, explorarea nu se opreste la cele 5 Legi Biologice, Metoda Recall Healing® nefiind identica cu Noua Medicina Germana. Desi radacina lor este comuna si se inspira din cele 5 Legi Biologice ale Dr-ului Hamer, instrumentele, uneltele Recall Healing® difera 90%.” ne comunica Dr. Gilbert Renaud.

Asadar, legatura intrinseca dintre psihic-creier-corp, precum si rolul fundamental dintre subconstient-constient in rezolvarea situatiilor conflictuale din viata noastra sunt dezvaluite si explorate profund, gratie instrumentelor oferite de Dr. Gilbert Renaud. De aceea, seminariile Recall Healing® cuprind informatiile esentiale in acest domeniu, pe care le putem utiliza nu numai in caz de boala, dar si in orice alta situatie din viata.

Pentru ca stiinta Recall Healing® depaseste granitele psihologiei, ale psihiatriei si psihogenealogiei. Este o terapie bine pusa la punct si centrata pe rezolvarea conflictelor si traumelor psiho-emotionale ce stau la baza bolilor, fiind complementara medicinei alopate. Mai mult decat atat, Recall Healing® ofera o intelegere profunda si clara a factorilor care se ascund in spatele problemelor fizice si mentale.

Cartea PIRAMIDA SANATATII se adreseaza participantilor la seminariile Recall Healing®, medicilor, psihologilor, terapeutilor, dar si oamenilor care doresc sa-si inteleaga si sa lucreze cu propriile emotii ce se ascund in spatele afectiunilor si comportamentelor. Desigur, doar impreuna, cartea si seminariile duc la o intelegere profunda a Metodei Recall Healing®.

In cele 300 de pagini, in cadrul conflictelor si traumelor emotionale/fizice/biologice analizate si care genereaza peste 800 de afectiuni si comportamente, ne sunt oferite posibilitati nebanuite in rezolvarea conflictelor, a afectiunilor medicale, a dependentelor, a traumelor transgenerationale, a tiparelor comportamentale, a scenariilor negative familiale, etc. Astfel, cartea PIRAMIDA SANATATII ne indruma, cu grija, catre anumite rezultate, precum:

  • Constientizarea conflictelor si a tiparelor comportamentale repetitive si a cauzelor lor;
  • Eliberarea de sub presiunea tensiunilor interioare inconstiente;
  • Stoparea transmiterii tiparelor emotionale si mentale catre generatiile viitoare;
  • Vindecarea arborelui genealogic.

Viata este un proces. Noi nu putem sa plecam departe de ea in permanenta, deoarece ea ne capteaza atentia, mai devreme sau mai tarziu, pentru “afaceri neterminate”…!

PIRAMIDA SANATATII de Dr. Gilbert Renaud este o carte despre viata, despre viata fiecaruia dintre noi. Care e bine sa nu lipseasca din bibliotecile noastre.

Foto1: recall-healing.ro

Foto 2: recallhealing.com

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


2 comentarii la PIRAMIDA SANATATII de Dr. Gilbert Renaud

  • Leonte Bianca  spune:

    Unde gasesc cartea?

  • Great Fashion  spune:

    Cititi articolul si dati click pe “”Metoda Recall Healing” din cadrul articolului.

Lasa un comentariu