Psihologia vietii. Invata sa te bucuri!

Mai stii oare sa zambesti sincer? Sa te bucuri din plin de viata, de o viata frumoasa? Cu totii avem nevoie sa iubim, sa fim iubiti. Sa traim experienta bucuriei. Sa ne simtim frumosi. Increzatori. Prietenosi. Admirati. Puternici. Plini de succes. Cunoasterea adevarata a vietii reclama dreptul nostru la o existenta implinita si fericita. Exista carti pe care merita sa le cunosti. Care se cuvin a fi povestite, analizate. Care te fac sa stralucesti de bucurie!

Doamnelor si domnilor, daca suferiti din cauza numeroaselor probleme interioare si exterioare, azi aveti posibilitatea sa cunoasteti cateva retete exceptionale de inteligenta, intelepciune si emotii interioare remacabile, pe care nu trebuie sa le ratati! Asadar, alegeti cu incredere sa invatati sa detineti arta bucuriei zilnice, a descoperirii propriului destin si a cheilor prin care va puteti schimba destinul.

Pentru ca aceste carti sunt mai mult decat stiinta vietii. Reprezinta o atragatoare poveste despre speranta, curaj si reusita.

“Invata sa te bucuri” de Frédéric Lenoir

Reteta pentru o viata frumoasa

Placerea, fericirea, bucuria. Dintre toate acestea, bucuria este o emotie mai profunda decat placerea, mai concreta decat fericirea, o emotie care copleseste intreaga fiinta si care devine, prin multitudinea fatetelor ei, unul dintre cele mai dorite sentimente.
Bucuria poarta in ea o putere care ne rascoleste, ne invadeaza, ne face sa simtim gustul plenitudinii.

Bucuria este o afirmare a vietii. Manifestare a fortei noastre vitale, ea constituie modalitatea de care dispunem pentru a ne infrumuseta viata. Nimic nu ne face mai vii decat experienta bucuriei. Dar putem provoca oare aparitia ei? O putem transforma intr-o obisnuinta? O putem cultiva?

Cand avem parte de bucurie in viata? In prezenta persoanei iubite, in momentul unei reusite, in fata unei creatii, in clipa in care am facut o descoperire… Bazata pe contributiile decisive ale intelepciunilor orientale si occidentale, aceasta carte, a reputatului sociolog si filosof Frédéric Lenoir, ne invata care sunt cele mari 3 cai de acces la bucurie, cu trimiteri directe la textele ganditorilor Spinoza, Nietzsche si Bergson si correlate cu exemle din viata noastra moderna. Scrisa intr-un limbaj extrem de simplu, fermecatoare, aceasta lucrare este ghidul unei minti fericite si linistite, in care dragostea, prietenia, comuniunea (cu ceilalti si cu natura incojuratoare) au conotatiile dragostei si ale deplinei increderi in sine. CLICK AICI PENTRU CARTE

“Dialoguri cu Paulo Coelho” de Juan Arias

Aceasta carte-confesiune, singura in care celebrul autor brazilian se destainuie in mod direct, ne dezvaluie evenimente unice din viata sa, facute publice pentru prima data: faptul ca parintii l-au trimis la ospiciu in trei randuri, de unde a evadat de fiecare data; ca a fost inchis si torturat de junta militara din Brazilia; ca a fost dependent de droguri; anii in care a practicat magia neagra, pana in momentul unei experiente transsenzoriale despre care el crede ca a fost o adevarata revelatie a existentei şi eficacitatii Diavolului.

La capatul unui lung drum, Coelho a ajuns sa-l redescopere pe Dumnezeu in urma unor intamplari incredibile – precum aceea care l-a facut membrul ordinului religios creştin RAM, care numara doar patru membri, vechi de mai multe secole. Autenticitatea felului de a fi al lui Paulo Coelho razbate inainte de toate din credinta lui in Dumnezeu, dar şi din impacarea cu sine şi cu ceilalti, din toleranta şi increderea sa in oameni.

O carte palpitanta, emotionanta, socanta, gratie intrebarilor inteligente ale jurnalistului Juan Arias si sinceritatii cuceritoare a scriitorului Paulo Coelho: “Toata viata mea a fost calauzita de energia feminina, de femeie. Inainte sa cunosc femeia, nu stiam ce inseamna compasiunea.” VEZI AICI CARTEA

“Cum sa ne schimbam destinul” de Lise Bartoli

Noua chei pentru a ne imbunatati viata

Suntem copiii parintilor nostri, dar suntem, deopotriva, si copiii Universului. Destinul exista, fara sa fie insa responsabil pentru tot ceea ce ni se intampla. Ni-l putem oare schimba? Si cat de puternic este liberul-arbitru?

Intr-o perioada in care omenirea incearca din rasputeri sa se reintoarca catre traditii, se pune din nou accentul pe ideea ca fiinta umana participa in mod activ la propria viata. Imbunatatirea destinului nu este permisa decat daca descoperim sensul existentei si al evenimentelor de pe parcurs. Sa ne descoperim pe noi insine inseamna sa fim mai constienti, sa traim in prezent, sa ne punem intrebarile potrivite, facand apel la cea mai ascunsa, cea mai subtila, cea mai profunda parte a fiintei noastre. Doar asa incercarile prin care trecem se transforma in lumini care sa ne calauzeasca.
In aceasta carte extrem de calda si de apropiata sufletului nostru, psihologul Lise Bartoli ne invata cum sa folosim corect cele noua chei şi sa ne schimbam destinul! Cu ajutorul lor, vom reuşi sa ne mobilizam cele mai pretioase resurse, care sunt mult mai puternice decat ne inchipuim. Astfel, ne vom putea regasi si ne vom bucura cu adevarat de viata.

O carte seducatoare prin simplitatea si forta cuvintelor si ideilor, cu efecte rapide in constiinta noastra. CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu