Reduceri mari la aparate foto si video. Oferte speciale!

Comunicarea poate avea diverse chipuri, de la o discutie confidentiala sau o sedinta cu colegii la serviciu si pana la un program de Euroviziune pentru milioane de telespectatori.

O scrisoare, un ziar, un aparat foto, o camera video, radioul, televiziunea, o brosura, un bilet, fiecare este in felul sau comunicare, in intelesul de transmitere de informatie. Sa fim sinceri: cu totii avem nevoie de aceste produse fashion!

Ca sa fim in pas cu tot ce inseamna fashion, din acest punct de vedere.

Inainte de toate, precum se stie, o fotografie este mai importanta decat 1000 de cuvinte! Nu intamplator, avand un aparat foto, fiecare dintre noi devine participant ci co-participant in procesul comunicarii.

Aparat-foto-digital-Sony-Cyber-shot

Daca ne achizitionam un Aparat foto digital Sony Cyber-shot, putem fi siguri ca este unul cu adevarat performant. Avem nu doar garantia marcii Sony, ci si formatul HD, filmarea cu un zoom optic 63x masiv si un senzor HAD CCD™ de 20,1 megapixeli efectivi – astfel, fotografiem ca un profesionist, fara tremur, cu blit avansat, pentru ca obiectivul se misca giroscopic si compenseaza miscarile provocate de fotografierea cu camera in mana, pentru imagini uimitor de clare pe intreaga plaja focala. In plus, dispunand de zoom profesional, se comporta ca o camera DSLR, dar este la fel de usor de utilizat ca o camera foto compacta.

camera-video-Canon-Legria

De asemenea, putem impartasi bucuria comunicarii cu cei dragi cu ajutorul Camerei video Canon Legria, pentru ca, datorita sistemului Inteligent IS de la Canon nu trebuie sa ne mai facem griji ca imaginile sunt afectate de miscarea camerei. Se adapteaza scenei pe care o filmam, selectand automat modul optim de stabilizare a imaginii. Chiar si atunci cand suntem in miscare, IS-ul Dinamic pe 5 axe asigura o filmare stabila. In plus, fiecare amintire este pastrata cu detalii magnifice! Dispune de zoom versatil avansat de 57x, permitand captarea detaliilor chiar si in cazul subiectilor foarte indepartati. Calitatea imaginii este superba, chiar si in conditii de luminozitate scazuta, datorita senzorului CMOS Full HD si a procesorului DIGIC DV4.

videoplayer-DVD-Player-Sony

Living-ul este, de regula, camera unde se potriveste cel mai bine sa avem un DVD Player Sony modern, elegant si ultraperformant. Datorita multiplelor sale calitati: putem sa redam continut direct de pe un stick USB si sa vizionam filme, sa ascultam muzica sau sa vizualizam fotografii si diaporame. Redam dintr-o gama larga de formate: inclusiv CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (inclusiv DVD-uri de 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC si PCM liniar. Imbunatatim sunetul filmelor noastre. Controlam playerul si televizorul cu telecomanda DVD playerului. Are un design compact care economiseste spatial.

Sunt produse care fac parte din aceasta promotie una incendiara, cu reduceri de pana la 50% si mii de produse in campanie!

Preturile rivalizeaza cu cele practicate de Black Friday!

Este una dintre cele mai mari campanii de reduceri din an!

Astfel, gratie acestor produse fashion, comunicam mai usor si avem posibilitatea de a arata celorlalti propriile noastre principii de viziune asupra lumii si propriul nostru punct de vedere!

Vezi aici lista completa a produselor aflate in promotie!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 


Lasa un comentariu