Secretele numerologiei. Afla-ti viitorul folosind puterea numerelor!

de Richard Craze

Descatuseaza puterea numerelor pentru a-ti descoperi cele mai profunde dorinte!

Precum se stie, numerologia este una dintre cele mai vechi tehnici analitice ale lumii si isi gaseste originile inca din vremea babilonienilor.

Filosoful si matematicianul grec Pitagora este, fara indoiala, parintele numerologiei occidentale in forma pe care o cunoastem noi astazi.

Printre calitatile deosebite ale acestei carti, am remarcat faptul ca il poarta pe cititor intr-o lume de semnificatii ascunse si descifreaza posibilitatile de interpretare a personalitatii. Cum reuseste acest lucru? Folosind metoda bazata pe propria data de nastere, pe numele complet si pe numele uzual.

In sistemul numerologic occidental fundamentat pe metoda pitagoreica, fiecarei litere a alfabetului ii corespunde un numar cu o valoare cuprinsa intre 1 si 9, asa-numitele numere prime. Acestora li se adauga numerele secundare, a caror complexitate este explicata pe larg de autor.

„Totul este legat de numere, iar sa cunosti numerele inseamna sa te cunosti pe tine insuti.“ Pitagora

Cu totii ne dorim sa cunoastem analiza personalitatii, din punct de vedere numerologic. Bogat ilustrata, cartea lui Richard Craze, Secretele numerologiei. Afla-ti viitorul folosind puterea numerelor, ne arata cum sa determinam si sa interpretam toate cele trei clase de numere si sa ne facem propria analiza a personalitatii.

Cand vine vorba, insa,  de vedete, dorinta noastra se transforma in curiozitate.

In aceasta carte valoroasa, sunt prezentate, de asemenea, analize ale personalitatii unor oameni celebri, precum Winston Churchill, Elvis Presley, Frank Sinatra, Printesa Diana si altii.

Richard Craze este autorul a peste 40 de lucrari de o mare varietate, de la plante medicinale la Feng Shui. Practica meditatia, yoga, managementul stresului si a lucrat multa vreme in calitate de consultant Feng Shui.

Puteti achizitiona aceasta carte dand CLICK pe acest link.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Lasa un comentariu