Secretele numerologiei. Afla-ti viitorul folosind puterea numerelor!

Descatuseaza puterea numerelor pentru a-ti descoperi cele mai profunde dorinte!

Precum se stie, numerologia este una dintre cele mai vechi tehnici analitice ale lumii si isi gaseste originile inca din vremea babilonienilor.

Filosoful si matematicianul grec Pitagora este, fara indoiala, parintele numerologiei occidentale in forma pe care o cunoastem noi astazi.

“Numerologia in viata fiecaruia” de Anatol Basarab

Printre calitatile deosebite ale acestei carti de referinta in domeniul numerologiei din Romania, am remarcat faptul ca il poarta pe cititor intr-o lume de semnificatii ascunse si descifreaza posibilitatile de interpretare a personalitatii si a destinului sau. Cum reuseste acest lucru? Folosind metoda bazata pe propria data de nastere, pe numele complet si pe numele uzual.

In sistemul numerologic occidental fundamentat pe metoda pitagoreica, fiecarei litere a alfabetului ii corespunde un numar cu o valoare cuprinsa intre 1 si 9, asa-numitele numere prime. Acestora li se adauga numerele secundare, a caror complexitate este explicata pe larg de autor.

„Totul este legat de numere, iar sa cunosti numerele inseamna sa te cunosti pe tine insuti.“

Pitagora

Nu in ultimul rand, ne sunt dezvaluite si analizate informatii deosebit de valoroase precum “cifra de vibratie interioara”, “matrita psihoenergoinformativa”, “interpretarea literelor”, “importanta numelui” si “in cifre si nume se ascund destine”, extrem de necesare pentru construirea hartii personalitatii si a destinului fiecaruia dintre noi. Cartea este bine documentata (564 pagini), la intersectia dintre stiinta si religie, dintre planul fizic si cel astral, foarte bine explicate si scrisa intr-un limbaj accesibil pentru cititorii nonspecialisti in numerologie.

Cu totii ne dorim sa cunoastem analiza personalitatii, din punct de vedere numerologic. Bogat ilustrata, aceasta carte minunata ne arata cum sa determinam si sa interpretam toate cele trei clase de numere si sa ne facem propria analiza a personalitatii si a destinului nostru. Descatuseaza puterea numerelor pentru a-ti descoperi cele mai profunde dorinte!

O carte ce te va cuceri din prima clipa!

Puteti achizitiona aceasta carte dand CLICK pe acest link.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu