Smart detox: de doua ori mai multi antioxidanti cu blenderele profesionale

E timpul sa ne intoarcem la o dieta echilibrata. Sucurile proaspete pot fi primul pas simplu si fresh catre un restart prin detoxifiere.

Noi preferam blenderele profesionale, care garanteaza maximum de vitamine si minerale.

Astfel, fructele, legumele si verdeturile sunt bogate in antioxidanti care mentin in functiune sistemul imunitar, ajutand corpul sa nu-si distruga propriile celule. Pentru a pune in valoare aceste beneficii, cu ajutorul blenderelor, fructele si legumele isi pastreaza aroma naturala, culoarea originala si mai ales nutrientii esentiali.

Spre deosebire de storcatoarele centrifugale care razuiesc fructul prin sita la o viteza foarte mare, pierzand astfel o parte din nutrienti, noua generatie de blendere profesionale extrage sucul ultra-lent, pastrand calitatile nutritive ale fructelor si legumelor.

Presare la rece

Aceasta tehnologie presupune ca fructele, legumele si verdeturile sunt taiate si impinse usor pe filtru de un ax in spirala, care se roteste incet.  Astfel, reactiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele si vitaminele raman intacte. In plus, tehnologia silentioasa ofera confortul de a pregati un  suc delicios in orice moment al zilei.

Studiile de laborator realizate de specialisti arata ca, prin utilizarea blenderelor, se obtin pana la de doua ori mai mult suc, 1/4 mai multa vitamina C si de doua ori mai multi antioxidanti comparativ cu cel mai puternic storcator centrifugal. VEZI AICI OFERTA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu