Terapeut Diana Rhea: “Blandetea si fermitatea terapiei Focused Touch SHIATSU va ofera energie, claritate mentala, echilibru si vitalitate!”

interviu cu Diana Rhea,

terapeut acreditat in Focused Touch SHIATSU (“The Shiatsu Clinic and School”, Iowa City, SUA)

In 1997, Uniunea Europeana a recunoscut in mod oficial Terapia SHIATSU, precum si stilul modern al acesteia, Focused Touch SHIATSU (Arta si Stiinta Presiunii Degetelor), unic in Romania, drept una dintre practicile de medicina alternativa acreditate in statele sale membre.

Great Fashion: Ce inseamna Focused Touch SHIATSU?

Terapeut Diana Rhea: Focused Touch SHIATSU (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) este un stil modern de Shiatsu, unic in Romania, care se bazeaza pe acordarea de tratamente individualizate fiecarui pacient, cu mare accent pe calitatea atingerii!
Este o terapie care vizeaza echilibrarea si relaxarea totala a organismului, grabind procesele de vindecare fizica si psiho-emotionala.

Great Fashion: Care este puterea exceptionala a medicinii traditionale japoneze?
Terapeut Diana Rhea: Shiatsu este o terapie vindecatoare, fondata in Japonia la inceputul secolului XX, in care tehnica de baza este presopunctura, aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca.

Focused Touch SHIATSU este un stil modern de Shiatsu, unic in Romania, si include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrala (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare).

Tratamentul se desfasoara cu pacientul imbracat, asezat pe masa de masaj. Nu se folosesc uleiuri sau creme de masaj.

Blandetea si fermitatea terapiei Focused Touch SHIATSU va ofera energie, claritate mentala, echilibru si vitalitate! Este simpla, precisa si eficienta!

terapie Focused Touch SHIATSU

Great Fashion: Ce afectiuni putem trata cu Focused Touch SHIATSU?
Terapeut Diana Rhea: Aceasta terapie este folosita cu eficienta in tratarea durerilor  osteomusculare si articulare  – dureri de spate si de membre (sciatica, lombosciatica, scolioza, etc.) –, deblocarea articulatiilor intepenite, dureri de cap, migrene, sinuzita, insomnii, anxietate, depresie, stres, cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare, recuperare post-operatorie, disfunctii ale organelor interne, imbunatatirea starii psiho-emotionale, etc.

Relaxeaza intregul organism, grabind procesele de vindecare fizica si emotionala.

Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc.

Great Fashion: Care sunt beneficiile Terapiei Focused Touch SHIATSU?

Terapeut Diana Rhea: Sunt multiple! Voi enumera doar pe cele principale:

 • Previne si trateaza bolile prin eliminarea stresului si oboselii cronice;
 • Trateaza problemele osteoarticulare si durerile musculare (discopatii lombare, sciatica, spondiloza cervicala, dureri ale coloanei vertebrale, hernii de disc, deblocheaza articulatiile intepenite, torticolis, etc.);
 • Elimina tensiunea cranio-faciala si cerebrala, tratand migrenele, durerile de cap, cefaleea, sinuzita cronica, problemele respiratorii;
 • Imbunatateste starea psiho-emotionala, tratand astfel anxietatea si depresia;
 • Elimina insomniile si nervozitatea, confera un somn odihnitor;
 • Restabileste functiile organelor interne;
 • Elimina bland toxinele din organism prin imbunatatirea functionarii sistemului limfatic;
 • Regleaza si echilibreaza activitatea sistemului hormonal si activitatea sistemului nervos;
 • Ofera o recuperare rapida post-operatorie;
 • Are rol analgezic, antiinflamator, tonifiant, de echilibrare energetica a intregului organism;
 • Este un real sprijin în timpul perioadelor dificile ale vieţii (pierderea unei persoanedragi, divort, boala, socuri emotionale, etc.) oferindu-va energie, claritate mentala si incredere in propria persoana.

terapia-focused-Touch-SHIATSU

Great Fashion: Cine poate beneficia de aceasta terapie?
Terapeut Diana Rhea: De Focused Touch SHIATSU pot beneficia persoanele de toate varstele!

Durata unei sedinte este de 40 minute. Frecventa: o data/de doua ori pe saptamana.

Pentru eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala cronica, Focused Touch SHIATSU poate fi practicat saptamanal sau la 2-3 saptamani, oferind energie, claritate mentala, recastigarea vitalitatii, daruind organismului puterea de a se vindeca singur.

Great Fashion: Sunt romanii increzatori in Shiatsu?
Terapeut Diana Rhea: Shiatsu este o terapie pe care o regasim nu numai in Japonia, ci pe toate continentele sub o mare varietate de stiluri. Exista stilurile traditionale si stilurile moderne de Shiatsu.

Oricine a beneficiat de o sedinta de Focused Touch SHIATSU a venit si la urmatoarele sedinte deoarece efectele pozitive sunt surprinzatoare!

terapia-focused-Touch-SHIATSU--980x600

Focused Touch SHIATSU este o alternativa la acupunctura, poate inlocui cu succes acupunctura, mai ales in cazul persoanele care au teama de ace sau nu suporta durerea!

 

Diana Rhea,
terapeut acreditat in Focused Touch SHIATSU (“The Shiatsu Clinic and School” — Iowa City, SUA).

Telefon: +40 746 227 896.

Blog personalhttp://armoniesanatoasa.blogspot.ro .

Un interviu realizat de Great Fashion. Orice utilizare a continutului acestui interviu presupune citarea sursei si necesita obţinerea acordului prealabil, in scris, din partea Great Fashion.

Toate drepturile rezervate © Great Fashion 2015

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu