Top 3 electrocasnice care te scutesc de efort in gospodarie

Familie? Cariera? Gospodarie? Femeia moderna si le doreste pe toate acestea realizate iar munca depusa in acest sens inseamna, de multe ori, o adevarata provocare. Uneori, obositoare. Iti venim in ajutor cu 3 electrocasnice care te scutesc de efort in gospodarie.

Astfel incat, timpul petrecut cu familia sa fie pe primul loc in viata ta iar tu sa te bucuri de aceste momente.

1. Aspirator multifunctional ECG VM

Curatarea casei, a gradinii, a terasei si a garajului este o truda anevoioasa si enervanta adeseori. In plus, va provoaca si dureri de mijloc. Degeaba frecati, niciodata nu sunt intr-adevar curate. Sa nu mai vorbim de murdaria care se aduna periodic in aceste locuri. Este timpul sa puneti capat cu usurinta acestor lucruri!

Va recomandam un aparat cu care cureti usor prin aspirare umeda si uscata. Cu putere de curatare fantastica! Si ai o multime de beneficii, precum:

– poate fi folosit atat pentru aspirare uscata cat si umeda;

– datorita acestei functii duble, indeparteaza praful si impuritatile uscate, precum si lichidele si murdaria umeda de pe diferite suprafete din locuinta, masina sau atelierul dumneavoastra;

– datorita performantei sale inalte, puteti utiliza aparatul nu numai pentru curatarea normala, ci si pentru curatarea sezoniera a casei dumneavoastra;

– putere 1400 W;

– container de capacitate 20 l.

In plus, acest aparat este echipat cu o gama de accesorii practice care ii permit sa se potriveasca perfect la orice tip de curatare, Acest aspirator este capabil sa elimine murdaria grosiera din casa, gradina, terasa, sau garaj si poate aspira o categorie larga de lichide.

Poate fi folosit cu succes pentru aspirarea, in detaliu, a autoturismului. Ajunge in spatii greu accesibile si elimina murdaria dificil de indepartat.

Pentru a ajunge si in cele mai inguste spatii, aspiratorul este prevazut cu dispozitive suplimentare care sa te ajute in procesul de curatenie. Fie ca este vorba de duzele speciale sau periile de diferite dimensiuni, acestea isi dovedesc din plin utilitatea.

Asadar, acest aparat este foarte usor, practic si deosebit de eficient. Cu ajutorul lui, puteti realiza puteti sa realizati chiar si cea mai exigenta curatare, adica o curatenie la un nivel superior. Posibilitatile de curatenie sunt multiple si puteti uza de beneficiile acestui tip de aspirator in nenumarate situatii. Pe scurt, un ajutor indispensabil in gospodarie! CLICK AICI

2. Statie de calcat ECG NZ 322

De mult timp, gospodinele isi doresc un fier de calcat care detecteaza singur ce material calci si-si regleaza temperatura (nici nu are rotita). Iata ca a aparut!

Acest produs electrocasnic gliseaza usor peste haine, indeparteaza cele mai dificile cute in cateva clipe si va solicita mai putin incheietura.

De asemenea, calcatul vertical devine mai usor si mai eficient.

Acum, puteti indeparta comod si eficient cutele de pe hainele  delicate, cum ar fi jachetele, rochiile si chiar hainele dificil de calcat, cum ar fi materialele plisate, decoratiunile, nasturii si altele, calcandu-le vertical.

Acest fier de calcat detecteaza singur ce material calci si isi regleaza automat temperatura (nici nu are rotita). In plus, detine cateva functii deosebit de eficiente:

  • Calcare pe vertical
  • Anti-calcar
  • Oprire automata
  • Pentru detalii si informatii, va invitam sa dati CLICK AICI.

3. Sandwich maker

Ce ziceti de un Sandwich maker, care permite prepararea rapida de sandwich-uri calde? Cu adevarat revolutionar!

Aceasta inseamna:

– o plita electrica dubla cu un capac rabatabil care foloseste caldura si presiunea pentru a transforma un sandwich rece si fad intr-un aliment apetisant aburind;

– acest aparat electrocasnic de mici dimensiuni este de multa vreme o prezenta comuna in mai toate bucatariile.

Cu alte cuvinte, este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie! CLICK AICI

In final, esti scutita de efort pe toate planurile si te bucuri de o zi perfecta! Nu-i asa, dragelor, ca munca in gospodarie devine o bucurie?

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu