„Trupul meu, Pamantul meu” de Ruby Gibson

Practica vindecatoare a Arheologiei Somatice

Aceasta carte este o veritabila pledoarie pentru sanatatea si frumusetea Corpului uman. Mai presus de toate, reprezinta o calatorie arhetipala necesara in cunoasterea noastra interioara, cu minunate efecte terapeutice.

O declaratie de iubire pentru explorarea si vindecarea diverselor traume care ne afecteaza corpul, mintea, spiritul, viata.

Lucrarea socheaza cititorul in chip fericit din mai multe puncte de vedere. In primul rand, informatia este complexa, directa, inedita, utila si atractiva. Apoi, remarcabil ramane unghiul de abordare: la intersectia stiintelor viitorului – psihologie, medicina, astrologie, istorie si arheologie umana. Deosebit de atragator este si stilul de scriitura: psihoterapeutic, cald, deschis, onest, de incredere. Nu in ultimul rand, un complex de sisteme religioase si filosofice, in care religiile lumii, precum crestinismul si budhismul sunt percepute concret si se impletesc admirabil in tesatura ideilor.

Autoarea, Ruby Gibson, se dovedeste a fi un cercetator si un bun cunoscator al spiritului uman, al cunoasterii ancestrale, atribute pe care le utilizeaza in mod direct spre vindecare. Corpul devine, astfel, principalul obiect de studiu al cartii si, totodata, instrument de analiza in traiectoria transgenerationala in care, de mii de ani, Spiritul a fost primordial.

In „Trupul meu, Pamantul meu” de Ruby Gibson (Elena Francisc Publishing), Memoria Corpului uman este fabuloasa: vorbim aici de amintirile corpului, de familie, ancestrale, colective sau din vieti anterioare. Astfel, psihoterapeuta analizeaza durerea, boala, dependentele, traumele transgenerationale care ne conduc viata in mod inconstient. Si, mai ales, ne propune solutii eficiente de vindecare a karmei, deschizand memoria fabuloasa a Corpului. Acum este tot ceea ce am fost vreodata. Iar Corpul este partea din noi care traieste permanent in Acum.

Aflam, asadar, cum putem sa constientizam si sa vindecam traume stravechi, prin diferite tehnici certe de respiratie somatica, solutii de Arheologie Somatica sau de aromaterapie. Excavarea Somatica este la indemana fiecaruia dintre noi, fiind terapia si modalitatea esentiala de cunoastere a Corpului si a Vietii noastre in aceste vremuri de schimbare de constiinta a omenirii.

O abordare exceptionala, de vindecare personala, intr-o carte unica, irepetabila.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu