Universul copilariei in limba engleza. Carti fascinante pentru copii

Anumite carti pentru copii mici si mari marcheaza profund in bine educatia lor. Volume scrise si editate cu sensibilitate, daruire, delicatete sufleteasca, curaj, atentie, creativitate, imaginatie, originalitate si mult, mult talent literar. Carti de invatare a limbii engleze. Carti la care nu putem renunta, mai ales tinand cont de dezvoltarea informationala a lumii in care traim.

Despre aceste carti fascinante pentru copii  si despre universul copilariei in limba engleza discutam in acest articol.

Despre mine: 1001 cuvinte in Engleza

Aceasta lucrare este adresata copiilor la varste fragede, acest volum ilustrat, organizat tematic, cuprinde aproximativ 1001 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleza.

Formule de salut, denumiri de obiecte, de animale, pasari, fructe, jucarii si diverse activitati – toate acestea le sunt prezentate copiilor intr-o forma grafica extrem de atractiva.

Este excelent organizata, pe domenii distinct si multiple, utilizand cuvinte si expresii dintre cele mai uzuale din limba engleza, in paralel cu traducerea simultana in romana.

Acest volum intruneste toate atu-urile necesare memorarii si invatarii rapide a principalelor cuvinte ale limbii engleze de catre copiii aflati la varste fragede. Usor de consultat si bogata in fotografii colorate, aceasta carte este utila pentru invatarea vocabularului in limba engleza. Transcrierea fonetica inclusa intre paranteze ajuta copilul sa exerseze limba engleza si oral.

Toate acestea fac procesul de invatare o adevarata joaca de copii. In plus, la fiecare pagina gasesti propozitii ce ilustreaza modul in care cuvintele invatate pot fi folosite in comunicare.

Grafica de exceptie readuce lumea limbii engleze mai aproape de sufletul copiilor, reusind astfel sa captiveze si sa seduca iremediabil atit pe cei mici cat si pe cei mari.

Pe scurt, o lucrare fascinanta, care nu trebuie sa lipseasca din bibliotecile copiilor! CLICK AICI

Despre lume: 1001 cuvinte in Engleza

Invatarea limbii engleze nu a fost niciodata mai usoara!

Aceasta lucrare inedita se apropie in mod inedit de sufletul copiilor si ofera elevilor la inceput de drum o modalitate captivanta de invatare a limbii engleze – prin jocuri si activitati interactive adecvate varstei, intereselor si nivelului de limba al celor mici.

Este plina de idei pentru copii, parinti si profesori! Ce invata cei mici?

Cartea exploreaza intr-o maniera jucausa teme prevazute in programa curenta, cu precadere activitatile ce tin de lumea inconjuratoare: culorile; casa si mobila, impreuna cu universul scolar; animalele domestice si salbatice; mancarea; partile corpului uman; hainele, vremea si anotimpurile.

Usor de consultat si bogata in fotografii colorate, aceasta carte este utila pentru invatarea vocabularului in limba engleza. Transcrierea fonetica inclusa intre paranteze ajuta copilul sa exerseze limba engleza si oral.

Copiii invata extrem de usor, gratie multiplelor ilustratii foarte atractive si exercitiilor care ii vor provoca sa descopere tainele vocabularului si gramaticii limbii engleze.

Cu alte cuvinte, acest studiu minutios elaborat ii ajuta pe copii sa-si consolideze cunostintele si sa iubeasca si mai mult limba engleza. CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu