Workshop GREGG BRADEN LIVE IN BUCURESTI: OMUL CA DESIGN, 1-2 decembrie 2018

DE LA EVOLUTIA INCONSTIENTA LA TRANSFORMAREA CONSTIENTA

Cum ar fi sa descoperim ca, de fapt, suntem proiectati sa traim o viata extraordinara, mai lunga, ca ne putem autovindeca, ca intuitia noastra este profunda? Ca starile de constienta deplina la care ajung calugarii, samanii, yoghinii si misticii, atat de greu de atins, odinioara, sunt, de fapt, experiente ale vietii noastre de zi cu zi ? Cum ni s-ar modifica viata daca am sti ca suntem rezultatul unui design inteligent, nu produsul unui proces evolutiv inconstient?

Nu mai e nevoie sa ne punem intrebari de tipul „ce ar fi daca?” Descoperiri recente din toate domeniile – de la evolutie si genetica pana la stiinte noi precum neuro-cardiologia (legatura dintre creier si inima) schimba complet convingerile – formulate in decursul a 150 de ani – referitoare la noi insine: de unde venim, ce capacitati avem, care ne este potentialul. De la durata vietii si maniera in care imbatranim, pana la capacitatea de a ne „simti” viitorul inainte ca acesta sa se intample si de a ne acorda profund intuitia – unii cu ceilalti si toata viata, stiinta confirma ceea ce am stiut inca din copilarie: nu suntem ceea ce ni s-a spus ca suntem, dimpotriva, suntem mai mult decat ceea ce ne-am imaginat!

In acest program foarte bine ilustrat, Gregg impartaseste acele descoperiri si tehnici care sintetizeaza cel mai bine ideile ce demonstreaza ca suntem proiectati in mod inteligent sa fim Oameni si „bobinati” sa fim extraordinari! Acest program multi-senzorial este oportunitatea ta pentru:

 • A descoperi dovezile ce schimba teoriile formulate in decurs de mai bine de 150 de ani, referitoare la originile omului si la rolul evolutiei in viata sa.
 • A fi martor la descoperirile care ne catapulteaza dincolo de gandirea conventionala in ce priveste capacitatile noastre si la maniera in care le poti implementa in propria ta viata!
 • A descoperi acele aspecte din intelepciunea antica si tribala – referitoare la relatia cu universul interior si cu cel exterior – si care sunt acum dovedite prin cercetarile stiintifice ale secolului XXI!
 • A invata tehnici eficiente si simple pentru a:
  • Accesa stari profunde de constienta;
  • Crea stari avansate de vindecare emotionala si fizica;
  • Reduce / preveni scurtarea zonei din ADN responsabila cu degradarea generala, ceea ce duce la boala si imbatranire;
  • Descoperi misterul si intelesurile starilor de supra-constienta – greu de accesat dar extrem de puternice;
  • Aplica aceste descoperiri in relatiile intime, personale, de afaceri, in decizii importante si pentru vindecarea dinspre inauntru spre inafara.

Toate descoperirile care nu se mai potrivesc cu modul traditional de gandire in ce ne priveste – atat ca indivizi cat si in relatia cu universul – nu mai pot fi ignorate. Avem nevoie sa le constientizam pentru a ne rescrie istoria. Cheia: cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat suntem mai bine echipati pentru ceea ce ne ofera viata. Aceasta este ideea simpla ce sta la baza acestui nou program: Omul ca Design.

Rezerva biletul acum! Pentru informatii si inscriere, CLICK AICI.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu