“Zilele noastre care nu vor mai fi niciodata” de Cristina Nemerovschi

Aceasta carte este o sinergie perfecta intre un thriller politist, un roman de dragoste si o analiza psihologica. Nu intamplator, scriitoarea Cristina Nemerovschi este supranumita de critici “rebela culturii romane de azi” si considerata principala reprezentanta a unui nou mod de a face literatura.

Daca doriti sa cititi un roman cu adevarat captivant, care va surprinde, va provoaca imaginatia si sentimentele si va pune pe ganduri in permanenta, aceasta este cartea potrivita! Dinamismul lucrarii, personaje puternice si seducatoare, suspans, poezie, o poveste de iubire imposibila, umor, psihologie, nonconformism, actiune, teatru si filosofie – iata intregul angrenaj de elemente care realizeaza universul complex de informatii, creat in mod surprinzator de autoare.

Miza cartii este complexa, de natura psihologica: cea a instrainarii de sine. Un subiect, care, sa recunoastem, in prezent, strabate global sufletele umane.

Prin urmare, in tesatura societatii in care traim, suntem cu totii provocati in acest roman, sa raspundem la intrebarea: Cum te-ai simți dacă într-o bună zi te-ai trezi și nu te-ai mai recunoaște?

Adaugati aici si 5 personaje fascinante, precum: Ana, o studenta care a trecut printr-o drama familiala (care se internează intr-un sanatoriu), Cris, o adolescenta rebela, misteriosul si charismaticul Sin, apoi iubita lui, scriitoarea excentrica Sagri si Punky, un pusti nonconformist si putin violent.

Pe scurt, o carte senzationala, care te tine cu sufletul la gura prin emotiile si trairile personajelor. Un garantat bestseller! O gasiti dand CLICK AICI.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu